Objev roku Martin Harich zazpívá živě a bez elektřiny

10. prosinec 2013

Největší talent současného slovenské popu má jméno Martin Harich. Ještě s mokrou "občankou" se přihlásil do druhé řady soutěže Česko Slovensko hledá Superstar a ve finále skončil na 4. místě.

Záhy vydal plně autorský debut, který letos následovalo opět autorské album "Nech". Vše ve svých čerstvých 18 letech stvrdil ziskem titulu Objev roku 2013 Nočního proudu Českého rozhlasu.

Martin Harich stíhá natáčet desky, moderovat v hudební televizi, ale i koncertovat. Mezi jeho podzimní zastávky se zařadil i Český rozhlas Olomouc, kde ve středu 30. října od 20:00 hodin zahraje spolu se svou kapelou unplugged v rámci populárního Koncertu Studia Noc.

V rámci přímého přenosu také vše můžete sledovat na YouTube kanálu Českého rozhlasu a ti, co to nemají do Olomouce daleko, mohou přijet i do Velkého studia na Horním náměstí 21. V Koncertu Studia Noc živě zahraje a zazpívá Martin Harich. Koncert je jako vždy ZDARMA!

Na velké hity z obou alb Martina Haricha hrané akusticky a možná i něco navíc se můžete těšit poslední říjnovou středu na rozhlasových vlnách. Koncert Studia Noc naladíte také na frekvencích regionálních stanic Českého rozhlasu.(Poznámka: Vysílací frekvenci jednotlivé regionální stanice uvidíte po kliknutí na odkaz.

Český rozhlas Brno (Jihomoravský a Zlínský kraj)
Český rozhlas České Budějovice
Český rozhlas Hradec Králové
Český rozhlas Olomouc
Český rozhlas Ostrava
Český rozhlas Pardubice
Český rozhlas Plzeň (Plzeňský a Karlovarský kraj)
Český rozhlas Region (Středočeský kraj a Vysočina)
Český rozhlas Sever (Ústecký a Liberecký kraj)

autor: Český rozhlas Olomouc
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.