Mošt - lahodný nápoj plný vitamínů. Jeho sezóna právě vrcholí
19. říjen 2017
Pochutnáte si rádi na čerstvě vylisovaném moštu? Právě teď vrcholí sezóna moštování ovoce a mezi nejoblíbenější patří tradičně mošt z jablek. My jsme se byli podívat v moštárně ve Smržicích, kterou provozuje místní Český zahrádkářský svaz. Dveře se tam, jak se říká, netrhly. Jablečný mošt je bohatým zdrojem vitamínů, antioxidantů a také vlákniny. Ale pozor, čerstvý mošt se rychle kazí. Pokud ho nestihnete ihned vypít, můžete si ho zamrazit.
Zprávy z iROZHLAS.cz
-
Schopnost Ruska někoho napadnout je výrazně omezena, reaguje na Putinův projev analytik
-
Nesdílím Koudelkovo paranoidní vidění světa, obhajuje Paroubek rozhovor pro proruský web
-
V pražské nemocnici zaměnili pacientky. Lékaři provedli potrat ženě, která přišla jenom na kontrolu
-
Hokejisté Třince porazili v rozhodujícím duelu České Budějovice 2:0 a zahrají si semifinále extraligy