Pochlubte se svými mazlíčky

21. duben 2016

Máte doma pejska, kočičku nebo jiné zvířátko? Tak právě pro vás Český rozhlas Olomouc ve spolupráci s regionálním Deníkem připravil od května soutěž Mazlíček roku.

Podařilo se vám vyfotit vašeho domácího mazlíčka v nějaké vtipné situaci? Tak nám tuto fotku pošlete a zapojte se tak do soutěže o Mazlíčka roku.

Ze všech zaslaných fotografií bude každý měsíc vybráno dvacet nejvtipnější snímků a ty budou zveřejněny na webu Českého rozhlasu Olomouc. A vy sami hlasováním vyberete mazlíčka měsíce, který získá malou odměnu. Každý výherce měsíčního kola získá dle vlastního výběru buď krmivo pro psy Hubert nebo krmivo pro kočky ČiČi.

Tyto fotky v daný měsíc budou zveřejněny i v regionálním Deníku v příloze Deník Senior. Navíc všichni měsíční vítězové postupují do finále o titul Mazlíček roku. Toho opět vyberete vy. Hlasovat můžete na webu Českého rozhlasu Olomouc nebo formou SMS.

Fotografie svých mazlíčků zasílejte na e-mail marketing.olomouc@rozhlas.cz nebo na adresu Českého rozhlasu Olomouc. Fotky můžete zasílat v průběhu celé soutěže, ale vždy je doplňte svým jménem, jméno mazlíčka a případně stručný popis situace, ve které jste fotku pořídili. Dále prosím doplňte svou adresu a telefon pro případný rychlý kontakt.

Těšíme se na vaše fotografie domácích mazlíčků!

Úplná pravidla soutěže Mazlíček roku najdete ZDE.

Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.