KVOKÁL zahraje živě v našem studiu

11. březen 2015

Pražská skupina KVOKÁL vznikla v první polovině 90. let a za dobu své existence se v ní vystřídala řada muzikantských osobností, kteří vytvořili KVOKÁL jako představitele folkového žánru se zaměřením na spirituály.

Skupina má za sebou vystupování na prestižních festivalech a soutěžích, na kterých získala nejvyšší ocenění - např. dvojnásobný zisk „krtečka" na festivalu Zahrada, zisk interpretační porty ze stejnojmenného festivalu.

Po dlouholeté přestávce se KVOKÁL představí v téměř původní slavné sestavě - Saša Medek - kontrabas, zpěv, Martina Nová - zpěv, Míša Jeřábková - zpěv, Vašek Spurný - foukací harmonika, zpěv, Vašek Huml - 12 strunná kytara, zpěv, Mirek Jenč - mandolína, zpěv, Marek Zavřel - kytara, zpěv.

Zveme vás ve středu 11. března do velkého studia Českého rozhlasu Olomouc na Horní nám. 21, kdy od 20:00 hodin začíná koncert s přenosem na videokanálu YouTube. Za příjemné vstupné 50,- Kč.

Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.