Eurobabička 2012

10. říjen 2012

Finále letošní soutěže Missis Eurobabička 2012 se odehraje 20. října ve Velkých Losinách. Z devíti finalistek, které se až do nejužšího výběru probojovaly, jsou tři zástupkyně Olomouckého kraje.

Paní Olga Horáková žije v Přerově - Henčlově, pracuje jako administrativní pracovnice na Okresním soudě v Olomouci, má 51 let, má ráda lidi, přírodu, květiny a rodina je pro ni to nejcennější. Má osmadvacetiletého syna a třicetiletou dceru, která žije v Irsku. A vnučku Elišku, kvůli níž se začala učit anglicky.

Paní Emílii Vránové z Křenovic u Kojetína je osmapadesát let, má tři dcery, pět vnoučat a šesté na cestě. Učí kuchařskému umění na odborném učilišti v Křenovicích a má řadu zajímavých zálib - ochotnické divadlo, hasičský sport a folklór.

Paní Renáta Hlobilová je z Olomouce, učí v mateřské škole a je ve svých padesáti letech čerstvou babičkou. Do soutěže Eurobabička 2012 se přihlásila poté, co se o její existenci dověděla.

Všechny finalistky z Olomouckého kraje jsme vám postupně představili v pořadu Taneční pro pokročilé, kde se také o o nich dovíte více, když si pořad najdete v našem archivu. A pochopitelně nejvíce podrobností k soutěži zjistíte na webových stránkách www.eurobabicka.cz.

Alena Vykydalová

autor: av
Spustit audio