Olomoučtí hokejisté budou na Slavii hájit vedení v baráži

Hokejisté Olomouce dnes zahájí druhou čtvrtinu baráže o udržení v extralize. Ve čtvrtém kole se od 18 hodin střetnou v Praze se Slavií. Půjde i o souboj dvou nejlepších brankářů baráže, Dominka Furcha a Jiřího Trvaje.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Oporou Olomouce je brankář Jiří Trvaj

Oporou Olomouce je brankář Jiří Trvaj | Zdroj: ČTK

„Nedá se říct, že by byl někdo favorit a někdo outsider. Každý zápas a každý bod bude nesmírně důležitý,“ uvědomuje si olomoucký trenér Jan Tomajko.

Olomoučtí hokejisté přesto do baráže vstoupili nejlépe a po třech zápasech mají 7 bodů. „Je to předčasné, ale jsme rádi, že jsme doma uhráli dvě vítězství a můžeme jet ven s čistou hlavou. V zádech máme dvě vítězství, od toho se musíme odrazit,“ burcuje gólman Olomouce Jiří Trvaj.

Přehrát

00:00 / 00:00

Olomoucké hokejisty navštívil před zápasem na Slavii reportér ČRo Tomáš Minarčík

Nyní čeká Olomoučany soupeř, kterého v neděli doma porazili 2:0 po velmi dobrém výkonu. „Bude to podobný zápas. Hodně bojovnosti, protože ta v podobný zápasech rozhoduje,“ uvědomuje si trenér Tomajko.

Výhodu domácího prostředí tentokrát bude mít pražská Slavia. „Zase nás přijdou podpořit naši diváci, kteří byli v posledních domácích zápasech skvělý. Je to pro nás velká podpora a budeme se snažit předvést co nejlepší výkon,“ slibuje příznivcům ve Vršovicích trenér Jan Srdínko.

Optimističtí jsou ale i Hanáci. „Z Chomutova jsme dovezli bod, ten se dá dovézt odkudkoli. Hlavní je doma dohrávat, venku něco urvat a snad se to povede,“ věří útočník Olomouce Jiří Řípa.

Tomáš Minarčík, Vojtěch Man Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme