Víkend plný fotbalových a hokejových soutěží, ale také špičkový parkur nebo házená

23. září 2016

Na zápasy nižších fotbalových a hokejových soutěží nebo extraligovou házenou mohou vyrazit příznivci sportu v závěru tohoto týdne na střední Moravě. Užít si mohou i špičkový parkur při finále Českého skokového poháru.

Fotbalisté Prostějova budou v národní lize usilovat o první vítězství v novém ročníku soutěže. V osmém kole hostí v sobotu od 16:30 hodin Vlašim.

V Moravskoslezské fotbalové lize se v sobotu od tří hodin odpoledne střetne v regionálním derby První HFK Olomouc s Mohelnicí.

Ve fotbalové divizi se v sobotu od čtvrt na jedenáct dopoledne utkají Nové Sady Olomouc se Šumperkem, v patnáct hodin nastoupí Přerov proti Hranicím. Pozítří od půl čtvrté budou hrát Kozlovice proti Pusté Polomi.

V neděli skončí v Olomouci kvalifikace o postup na mistrovství Evropy amatérských fotbalistů. Od jedenácti hodin dopoledne jsou na programu dva zápasy. V Řepčíně Německo - Izrael, na Anderově stadiónu Česká republika - Slovensko.

Pokračují také nižší hokejové soutěže. V první lize změří síly v sobotu od sedmnácti hodin tradiční rivalové. Přerov hostí Prostějov. Ve stejnou dobu bude hrát v druhé hokejové lize soupeřem Šumperka Poruba.

V extralize házenkářů se v sobotu od pěti hodin odpoledne utká Litovel s Frýdkem-Místkem.

V Olomouci bude závodit elita českého parkuru. V sobotu bude vrcholem celodenního programu Velká cena, v neděli pak finále Českého skokového poháru. Závody začnou oba dny v osm hodin ráno.

autor: min
Spustit audio