Sobotní pořad Karla Gotta na Dvojce

23. říjen 2018

Hudební pořad Zpátky si dám tenhle film patří trvale mezi nejoblíbenější formáty této stanice.

Dobrý den,

chtěla bych se zeptat, proč neustále kolem dokola vysíláte v sobotu pořad Karla Gotta, nic proti němu nemám, ale už je ho moc a není to jen můj pocit. Škoda, že byl zrušen pořad s H. Švejnohovou. Jinak poslouchám dvojku každý den a moc se mi líbí, až na ten sobotní pořad. To se nedá poslouchat
.
Vaše stálá posluchačka.

Z. Š.

<hr/>

Vážená paní,

děkuji Vám především za milá slova na adresu Dvojky. Dovolte několik poznámek k Vašim kritickým výtkám. Hudební pořad Zpátky si dám tenhle film patří trvale mezi nejoblíbenější formáty této stanice. Karel Gott se dokonce ve výzkumu týkajícím se moderátorů Dvojky umístil na druhém místě za Janem Rosákem. Proto se vedení stanice rozhodlo zpříjemnit posluchačům sobotní dopoledne reprízami starších dílů – a opět je jejich posluchačské přijetí jednoznačně kladné. Počátkem příštího roku je možno očekávat programové úpravy, s nimi možná přijde otázka případného dalšího osudu tohoto pořadu. Váš dopis pokládám v tomto ohledu za zpětnou vazbu a seznámím s ním programové pracovníky Dvojky.

Bohužel nemám žádné zprávy o tom, že by se připravoval návrat Hany Švejnohové za mikrofon této stanice, ale jak víme, rozhlasové vysílání je živý organismus a jakékoli překvapení nelze vyloučit. I tento Váš podnět budu tlumočit vedení stanice.

Přeji Vám vše dobré a srdečně Vás zdravím.

PhDr. Milan Pokorný, Ph.D., ombudsman Českého rozhlasu

Spustit audio