Chirurgie v bohumínské nemocnici je po rekonstrukci opět v plném provozu

5. duben 2017
Zprávy , Zprávy

Chirurgie je od dubna po rekonstrukci opět v plném provozu včetně nepřetržité pohotovostní služby. Pacienti teď mají lepší komfort, dělníci zmodernizovali zastaralé toalety a sprchy. Náklady na opravu dosáhly 400 tisíc korun.

„V příštích týdnech máme ještě v plánu navýšit počet nadstandardních pokojů. Na ty se lidé často ptají, protože touží po větším klidu a soukromí. A jsou ochotni za ně i připlatit. Takže ke stávajícím dvěma pořídíme další dva,“ upřesňuje mluvčí bohumínské radnice Lucie Kolková.

Chirurgie bohumínské městské nemocnice má nového primáře. Oddělení vede Bogdan Machej z Českého Těšína. Zkušený 42letý chirurg přichází z karvinské, krajem zřizované nemocnice.

„Těším se na bohumínské pacienty i na samotný Bohumín. Bohumínská nemocnice mě láká svou rodinnou atmosférou, přístrojovým vybavením a především prostorem pro osobní přístup k pacientům,“ uvedl Bogdan Machej.

Bohumínská chirurgie se zaměřuje na plánovanou i akutní břišní a úrazovou chirurgii, mezi níž patří operace žlučníku, střev či kýly. V oblasti úrazové chirurgie řeší všechny zlomeniny končetin.

autoři: ada , tif
Spustit audio