O jiných nabídkách jsem nepřemýšlel, říká třinecká posila Jakub Klepiš

Obnovená extraligová premiéra hokejovému útočníkovi Jakubu Klepišovi nevyšla. Nová posila Třince sice vstřelila ve svém úvodním utkání za Oceláře gól, ale nezabránila ani prohře s Brnem, ani ztrátě vedoucí pozice v tabulce extraligy.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Jakub Klepiš nastoupil v dresu ze speciální edice k akci Movember, knír nemohl chybět

Jakub Klepiš nastoupil v dresu ze speciální edice k akci Movember, knír nemohl chybět | Zdroj: ČTK

„Že jsem dal gól, je jedno. Důležité jsou 3 body pro tým a ty jsme nezískali. Takže z gólu taková radost není,“ říká Jakub Klepiš, který předčasně ukončil angažmá ve švédském Färjestadu a nastoupil ke svému prvnímu letošnímu zápasu v české extralize.

V Třinci podepsal smlouvu v neděli odpoledne a už o po pouhou hodinu později nastupoval na led do extraligového zápasu v dresu třineckých Ocelářů.

„Hlavní důvod, proč jsem se rozhodl pro Třinec, byl, že v minulosti mě trénovali jak pan Marek, tak pan Kalous. Vždycky to klapalo, jak mělo, a byl jsem spokojený,“ vysvětluje istr světa z roku 2010. S manželkou čeká narození prvního potomka. I proto hledal angažmá tentokrát pouze v Česku.

Přehrát

00:00 / 00:00

S Jakubem Klepišem hodnotil jeho první zápas v dresu třineckých Ocelářů reportér ČRo Radim Sajbot

„Druhý důvod je, že jsem chtěl jít do týmu, který má nejvyšší ambice, to poslední roky Třinec určitě je. Doufám, že pomůžu k tomu, že vyhrajeme titul,“ dodává třicetiletý útočník.

K červenobílým barvám Klepiš blízko. Se Slavií získal dva tituly, dvě sezony působil také v kádru pražského Lva. Do Třince přišel po nepříliš povedeném angažmá ve švédském Färjestadu.

Boleslavští hokejisté díky přesilovkám vyhráli, Broš ale má otřes mozku

Číst článek

„Když jsem mluvil s agentem, tak byly tři čtyři nabídky, ale když mi řekl, že je nabídka z Třince, tak jsem o jiných nepřemýšlel. Mámě a tátovi jsem vždy říkal, že když se budu vracet, chci hrát za Třinec. Už kvůli tomu, jaký v posledních letech předvádí hokej,“ dodává Jakub Klepiš.

Radim Sajbot, Vojtěch Man Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme