Masáže na bolest s MUDr. Ramíkem – bedra

12. leden 2014

Už jste někdy zkusili ulevit si od bolesti vlastnoručně masáží? Podle rehabilitačního lékaře Kamila Ramíka si pravidelným stlačování určitých bodů na těle můžeme pomoci například od bolesti hlavy, zad nebo kyčlí.

Všichni dobře víme, že když nás něco bolí, den nestojí za nic. O to více pak, když jde o problém dlouhodobější. Zkuste spolu s námi vyzkoušet masáže na bolest, kdy si můžete ulevit vlastními silami, pokud se masážím budete věnovat alespoň trochu poctivě a pravidelně.

Potřebujete k tomu každý den jen chvilku času a prostoru. A pokud možno také k ruce malého pomocníka - tenisový míček. Proč – to už se dovíte od rehabilitačního lékaře Kamila Ramíka.

Masáže na bolest 2

V radách rehabilitačního lékaře Kamila Ramíka budeme pokračovat i příští neděli. V masážích na bolest se zaměříme na další problematickou partii těla, a to kyčle.

autor: čan
Spustit audio

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Víte, kde spočívá náš společný ukrytý poklad? Blíž, než si myslíte!

Jan Rosák, moderátor

slovo_nad_zlato.jpg

Slovo nad zlato

Koupit

Víte, jaký vztah mají politici a policisté? Kde se vzalo slovo Vánoce? Za jaké slovo vděčí Turci husitům? Že se mladým paním původně zapalovalo něco úplně jiného než lýtka? Že segedínský guláš nemá se Segedínem nic společného a že známe na den přesně vznik slova dálnice? Takových objevů je plná knížka Slovo nad zlato. Tvoří ji výběr z rozhovorů moderátora Jana Rosáka s dřívějším ředitelem Ústavu pro jazyk český docentem Karlem Olivou, které vysílal Český rozhlas Dvojka.