Letní turistická soutěž Křížem krajem 2014

25. červen 2014

Po roční pauze, s příchodem prázdnin, jsme pro všechny milovníky turistiky připravili oblíbenou soutěž Křížem krajem. Jako vždy můžete soutěžit o zajímavé a hodnotné ceny. Opět poznávejte zajímavá místa našeho i Olomouckého kraje.

Hrací kartu, do které budete sbírat razítka z určených osmi cílových míst, jsme umístili do vydání našich letošních Rozhlasových novin. Ty najdete ke konci června a v průběhu celé soutěže ve všech informačních centrech obou krajů, na recepcích stanic Českého rozhlasu Ostrava a Olomouc a samozřejmě v cílových místech. Ke stažení také zde (v přiloženém souboru pdf).


Výhercem se stane soutěžící, který:
1. získá maximální počet razítek z cílových míst na hrací kartě, 2. správně odpoví na všechny otázky vztahující se k cílovým místům. V případě shody u více soutěžících rozhoduje o pořadí správně zodpovězená tipovací otázka nebo co nejbližší tip.

Kartu doručte osobně nejpozději do 31. srpna na recepci Českého rozhlasu Ostrava nebo zašlete do uvedeného termínu na adresu: Český rozhlas Ostrava, Dr. Šmerala 2, 702 00 Ostrava, obálku označte „Soutěž Křížem krajem“.

Kam vás soutěž zavede?

Soutěžní karta vás o letošních prázdninách zavede do těchto míst: Valašské muzeum v přírodě, Koliba Valaška na Pustevnách, Chata Visalaje, hrad Starý Jičín, horská chata Ostrý, hrad Bouzov, Papírna Velké Losiny a Loštické muzeum tvarůžků.

Letos můžete vyhrát poukázky na pobyt v Lázních Luhačovice, horská kola 4EVER, fotoaparát, digitální měřič tlaku, encyklopedie a spoustu dalších skvělých cen! Vyhodnocení soutěže proběhne v našem vysílání ve čtvrtek 4. září.

Úplné znění pravidel najdete ZDE (v přiloženém textovém dokumentu)


Hlavní mediální partner soutěže Křížem krajem 2014 je: Váš regionální DENÍK
Partneři soutěže Křížem krajem 2014 jsou: 4EVER, Beskydy.cz, InfoČesko.cz a Program

Letní turistická soutěž Křížem krajem 2014
autoři: ČRo Ostrava , ČRo Olomouc
Spustit audio