A je to tady! Letní turistická soutěž Křížem krajem 2015

25. červen 2015

Pro milovníky turistiky, kteří se rádi během léta toulají po našem kraji a poznávají zajímavá místa, jsme připravili oblíbenou prázdninovou soutěž Křížem krajem. Jako vždy můžete soutěžit o zajímavé a hodnotné ceny.

Hrací kartu, do které budete sbírat razítka z určených osmi cílových míst, najdete ke konci června a v průběhu celé soutěže ve všech informačních centrech Moravskoslezského kraje, na recepci naší stanice a samozřejmě v cílových místech.

Výhercem se stane soutěžící, který získá maximální počet razítek z cílových míst na hrací kartě a také správně odpoví na všechny otázky vztahující se k cílovým místům. V případě shody u více soutěžících rozhoduje o pořadí správně zodpovězená tipovací otázka nebo co nejbližší tip.

Kartu doručte osobně nejpozději do 31. srpna na recepci Českého rozhlasu Ostrava nebo zašlete do uvedeného termínu na adresu: Český rozhlas Ostrava, Dr. Šmerala 2, 702 00 Ostrava, obálku označte heslem „Soutěž Křížem krajem“.

Letos vás hrací karta zavede do těchto míst: do Valašského muzea v přírodě, na hrad Sovinec, na horskou chatu Prašivá, do muzea a kosárny Karlovice, na zámek v Bruntále, na chatu Visalaje, na Masarykovu chatu u Bumbálky nebo do rodinného pivovaru U koníčka ve Vojkovicích.

I letos vás čekají hodnotné ceny - poukázky na pobyt v Activityparku hotelu Všemina, cyklistická kola značky 4EVER, batohy, elektronika a spoustu dalších skvělých cen!

Vyhodnocení soutěže proběhne v našem dopoledním vysílání v pátek 4. září.

Mediálním partnerem soutěže je váš regionální DENÍK.

Partneři soutěže Křížem krajem 2015
autor: ČRo Ostrava
Spustit audio