Martin Chodúr rozezpíval Studio 1. Adventní koncert přinesl nejednu hudební lahůdku

5. prosinec 2017

Zpěvák, textař a skladatel Martin Chodúr vystoupil v Českém rozhlase Ostrava za doprovodu skupiny MACH. Beznadějně vyprodaný adventní koncert jsme vysílali v přímém přenosu i na YouTube.

Spousta krásných písní – známých i těch méně známých – zazněla během vystoupení Martina Chodúra, který publikum zavedl do světa popu, jazzu, swingu, rocku i vánočních koled a opery. Tady jako host krásně zazpívala teprve desetiletá Adéla Řehořová.

„Adélka je finalistkou soutěže Sanremo Junior CZ a opravdu překrásně zpívá. A já jsem rád, že ji tady mohu pozvat, aby nám zazpívala jednu z árií slavného Fantoma opery,“ uvedl na pódium mladičký a těžko přeslechnutelný talent Martin Chodúr.

Martina Chodúra si diváci poprvé zapamatovali jako plachého kluka s krásným sametovým hlasem. A tento mladý ostravský zpěvák si je pak získal natolik, že ho zvolili za svou ČeskoSlovenskou Superstar. To bylo v roce 2009 a od té doby uplynulo hodně času.

Teď už je Martin Chodúr někde úplně jinde. Má za sebou spoustu vystoupení a zkušeností. A ani v rozhlase nebude poprvé. Premiéru s kapelou MACH5 si odbyl v roce 2014, ale ve Studiu 1 ho pravidelní návštěvníci mohli s určitostí vidět či slyšet ještě dvakrát. A pokaždé to stálo za to. Tak si nenechejte ujít ani tento koncert – podívejte se na video!

autoři: ČRo Ostrava , tif
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.