OBRAZEM: Pochoutkový rok se zastavil i v Opavě

26. květen 2017

Velká party s pivem a grilováním Pochoutkového roku a Českého rozhlasu Ostrava oživila ve čtvrtek 25. května Dolní náměstí v Opavě. Zábavná akce přilákala stovky lidí.

Na Dolním náměstí voněly pochoutky skvělého kuchaře Jaroslava Sapíka a lidé poslouchali známé a oblíbené písně Marcela Zmožka, Jany Chládkové a Josefa Zocha. Posluchače také potěšila místní cimbálová muzika při ZUŠ Václava Kálika.

Návštěvníci se mohli osvěžit také čepovanou limonádou a pivem a také díky příjemnému počasí se všichni dobře bavili. Děti si nechávali malovat na obličej a mohly si vyzkoušet různé cirkusové dovednosti. Dospělí pak soutěžili s Českým rozhlasem Ostrava, mohli vyhrát trička Ostravské rozhlasové rodinky a stát se jejími členy.

Moderátoři Patrik Rozehnal a Artur Kubica se na pódiu starali o zábavu a výherci soutěží, které na pódiu Patrik s Arturem vyhlašovali, dostali kulinářské pomůcky jako prkénka a zástěry.

Party Pochoutkového roku na Dolním náměstí v Opavě


Kam ještě Pochoutky pojedou
- 1. 6. Přerov (ČRo Olomouc)
- 8. 6. Jihlava (ČRo Vysočina)
- 15. 6. Kolín (ČRo Region)
- 22. 6. Klatovy (ČRo Plzeň)
- 29. 6. Louny (ČRo Sever)

Opava tak nyní předává pomyslnou štafetu a další zastávka Pochoutkové roku bude ve čtvrtek 1. června v Přerově.

Už dopoledne v koktejlovém čase po 10. hodině jsme vám v našem vysílání nabídli rozhovor s Naďou Konvalinkovou, porotkyní v naší velké soutěži Pochoutkový rok. Patrik Rozehnal si s ní povídal nejen o této soutěži, ale také o tom, jak prožila dětství, co zažila na DAMU, jak ji požádal o ruku Oldřich Kaiser, nebo jaké držela diety. Záznam najdete v úvodu článku – viz odkaz Rozhovor s Naďou Konvalinkovou.

Party Pochoutkového roku na Dolním náměstí v Opavě
Party Pochoutkového roku na Dolním náměstí v Opavě
Party Pochoutkového roku na Dolním náměstí v Opavě
Marcel Zmožek
autor: Zita Šperlínová
Spustit audio