Přijďte se k nám pobavit! Zveme vás na den otevřených dveří

21. říjen 2015

Přijďte nahlédnout do zákulisí našeho vysílání. Zveme vás na den otevřených dveří Českého rozhlasu Ostrava.

Ukážeme vám naše vysílací i natáčecí studia, přenosový vůz, uvidíte v akci moderátory i redaktory. Budete moci poslat písničku a pozdravy přímo ze studia. Přijďte k nám ve středu 28. října od 9:00 do 16:00.

Komentované prohlídky začínají každou čtvrthodinu, rezervační systém na prohlídku budete mít zajištěn hned po příchodu.

V našem velkém koncertním Studiu 1 se můžete těšit na doprovodný program v podobě koncertů dechové hudby Lidečanka a kapely Dolbend. Od 18:00 pak zakončíme den otevřených dveří koncertem BROLNu s vítězi soutěže Zpěváček 2015. Vstup na vystoupení je volný (zdarma).

Nejlepší Zpěváčci z Čech, Moravy a Slezska v přímém přenosu na YouTube

Pozvánka na náš den otevřených dveří

Na večerním koncertu lidových písní (z Čech, Moravy a Slezska) se za doprovodu Brněnského rozhlasového orchestru lidových nástrojů (BROLN) se představí čerství laureáti celostátního kola dětské soutěže Zpěváček.

„Nebudou však chybět ani dospělí pěvečtí sólisté BROLNu. Koncert bude v přímém přenosu jak na YouTube, tak i na vlnách Českého rozhlasu Ostrava,“ zve a na setkání s vámi se těší moderátor koncertu Jan Rokyta.

Během akce již budou na rozhlasové recepci v prodeji vstupenky na benefiční Koncert pro Hrdiny, který se koná v neděli 8. listopadu v 18:00 v ostravské multifunkční aule Gong. Koncert je vyvrcholením celoročního projektu Českého rozhlasu Hrdina.cz.

Koncert pro hrdiny
autor: ČRo Ostrava
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...

Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka

hurvinek.jpg

3 x Hurvínkovy příhody

Koupit

„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka