Sbohem městu ve známém gestu... MIRAI živě v rozhlasovém Studiu 1

6. červen 2017

Skupina Mirai zahraje v Českém rozhlase Ostrava. V našem koncertním Studiu 1 vystoupí 15. června. Nenechte si ujít Mirai v rozhlase!

Frýdecko-novojičínská kapela Mirai už je populární v celé republice svými hity jako Cesta z města nebo Když nemůžeš, tak přidej a dalšími. Přijďte si poslechnout, jak hraje Mirai naživo, nebo si koncert nalaďte v přímém přenosu v našem vysílání.

Mirai vystoupí ve Studiu 1 ve čtvrtek 15. června od 18:00. Vstupenky za příjemných 99,- Kč koupíte v naší rozhlasové recepci nebo v Ostravském informačním servise. Nenechte si ujít Mirai v Českém rozhlase Ostrava.

A protože jsme chtěli připravit něco úplně nového, hned po skončení koncertu jsou všichni návštěvníci zváni do nedaleké a velmi oblíbené hranolkárny FAENCY FRIES, kde budou muzikanti z kapely MIRAI rozdávat podpisy. Český rozhlas Ostrava, kapela MIRAI a FAENCY FRIES se na vás budou těšit jak na koncertě, tak na autogramiádě hned po skončení programu v budově ostravského rozhlasu.

autoři: ČRo Ostrava , Zita Šperlínová
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.