Soutěž Artur se vrací! Chyťte ho!

20. květen 2015

Úspěšná soutěž je zpět. Opět můžete v našem vysílání pomyslně chytat našeho redaktora Artura Kubicu.

Ten se bude od pondělí 25. května na další tři týdny vždy dvakrát denně v různých časech objevovat v našem vysílání. Až uslyšíte signál namluvený Arturem Kubicou ve znění „Artur se vrací! Chyťte ho! Soutěž Českého rozhlasu Ostrava“, ihned volejte k nám do studia na telefonní číslo 59 611 22 66.

Pokud se dovoláte jako první, získáte od nás balík cen. Balíček obsahuje: půlroční předplatné časopisu Křížovka, reklamní předmět naší stanice, knížku a vstupenky za kulturou.

A navíc – v pondělky 1. června, 8. června a 15. června přímo Artur Kubica vylosuje v přímém přenosu v polední Hudební poště jednoho z výherců za předešlý týden. Ten získá pro sebe a další tři členy své rodiny nebo kamarády exkluzivní zážitek v podobě zábavného podvečerního programu s Arturem Kubicou, s živou muzikou a jídlem a pitím zdarma v ostravské stylové restauraci uzavřené pouze pro tuto akci v termínu 17. června.


Artur Kubica pro vás vysílá na našich frekvencích tyto poučné a zábavné pořady:
Zasmějte se s námi – každý všední den před 9. hodinou
Hobby magazín – každou sobotu po 10. hodině
S dechovkou na zločince – každou sobotu po 14. hodině
Chaloupka strýčka Artura – každou neděli po 14. hodině

Nenechte si ujít akci, na které se o vás postaráme - zdarma se najíte, napijete a zažijete skvělou zábavu s Arturem Kubicou a živou hudbou!

Chytat Artura Kubicu, resp. jeho signál, můžete pouze ve vysílání Českého rozhlasu Ostrava, a to dvakrát denně od 25. května do 14. června. Tak pozorně poslouchejte náš program od pěti ráno do půl osmé večer. Naladit si nás můžete na těchto frekvencích nebo poslouchat přes internet.

Podmínkou účasti v soutěži je, že výherce, který již získal denní cenu, se nemůže této soutěže dále účastnit až do jejího ukončení. Určitě je rozumné dát šanci i dalším posluchačům Českého rozhlasu Ostrava.

Plakát k soutěži "Artur se vrací! Chyťte ho!"
autor: ČRo Ostrava
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.