Soutěž Evergreen Tour 2015

28. únor 2015

Vyhrajte vstupenky na koncertní show, která u nás ještě nebyla. Uslyšíte opravdové hity, které zazpívají opravdové hvězdy. Na pódiu se vystřídá sedm známých sólistů zpěváků a zpěvaček a čtyři kapely. Čekají vás celkem čtyři hodiny zábavy pro všechny generace. To je Evergreen Tour 2015.

V našem kraji bude mít Evergreen Tour dvě zastávky, a to v Opavě 13. dubna ve víceúčelové sportovní hale a v Ostravě-Porubě 14. dubna na stadionu Sareza. Český rozhlas Ostrava, jako exkluzivní regionální mediální partner, vám vstupenky na ostravský koncert nabídne spolu s dalšími cenami jako balíček v soutěži s názvem Evergreen Tour 2015.

Ve vysílání soutěžíme každý den od 7. března do 5. dubna a poslouchat pozorně Český rozhlas Ostrava v té době se určitě vyplatí. Kdo se jako první po zaznění signálu „Evergreen Tour 2015 – opravdové hity, opravdové hvězdy!“ dovolá k nám do vysílání na tel. číslo 596 11 33 66, vyhrává dvě vstupenky na ostravský termín, CD s písničkami umělců, kteří na Evergreen Tour vystupují a také ceny z Radioservisu.

Zavzpomínejte osobně na hity Včera neděle byla, Mám malý stan, Svou lásku jsem rozdal, Náhrobní kámen, Neplač malá, Montiho čardáš, Zuzana, Tereza, Hello Dolly, Je po dešti nebo Žárlivý Kakadu. To je ale jenom zlomek evergreenů, které zazní v podání těch, které znáte: Yvetty Simonové, Josefa Zímy, Evy Pilarové, Karla Štědrého, Pavlíny Filipovské, Viktora Sodomy a Karla Kahovce. Na pódiu zahraje také Patrola Šlapeto a Rangers Band. Sólisty pak doprovodí Evergreen Band.

Nezapomeňte tedy pozorně poslouchat naše vysílání od soboty 7. března, kdy soutěž začíná. Český rozhlas Ostrava je jediné rádio v kraji, od kterého získáte zdarma vstup na unikátní a neopakovatelné koncertní turné legend české hudební scény Evergreen Tour 2015.

Více informací o turné se dozvíte na www.evergreentour.cz.

autor: ČRo Ostrava
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.