Soutěž o vstupenky na koncert Lucie Bílé

3. říjen 2014

Poslouchejte naše ranní vysílání od pondělí 6. října do pondělí 13. října. Každý den budeme soutěžit o jeden pár vstupenek na ostravský koncert Lucie Bílé. Se svou velkolepou show vystoupí v ČEZ Aréně v neděli 19. října od 19:00.

Po veleúspěšném Černobílém turné 2013 se Lucie Bílá vrací se svou velkolepou show na třech exkluzivních koncertech v říjnu 2014. Haly v Praze, Pardubicích a Ostravě se rozezní nejoblíbenějšími písničkami a na každém z koncertů zpěvačka rozdá spoustu lásky a optimismu jí vlastního.

Můžete se těšit na doposud nejvýpravnější turné držitelky šestnácti Zlatých slavíků s největší scénou, super zvukem, grandiózními efekty a úžasnými tanečníky. Velkolepá scéna bude dotvořena velkoplošnými LED obrazovkami 16 x 8 metrů se speciálním pojezdovým systémem. Součástí show bude i bohatá pyrotechnika nebo stylové černo-bílé konfety.

Jsem ráda, že se mi podařilo dát dohromady skvělý tým lidí, velkých profesionálů, ty nejlepší z nejlepších, s nimiž jsem se pustila do turné, které nazývám takovou malou olympiádou. A jak zpívám ve svém novém singlu Jsem to já, který vznikl právě k turné, jdu tak trochu ‚do boje‘, protože upřímně, ani já sama ještě nevím, co přesně mě čeká. Co všechno si na mě pánové Minárik a Kereš vymysleli. Jen vím, že třeba kapela bude hrát ‚kdesi výš‘ nad jevištěm. Přeju si, aby to bylo něco výjimečného. Jsem posedlá tím, co dělám, ale tentokrát bych raději, aby to nebyla jen muzika, ale také zážitek,říká o svém dosud největším turné Lucie Bílá.

autor: ČRo Ostrava
Spustit audio