V rozhlase vystoupí krojovaná moravská dechovka Túfaranka ze Šakvic. Buďte u toho!

19. duben 2017

Krojovaná moravská dechovka Túfaranka ze Šakvic zahraje u nás v hudebním Studiu 1 Českého rozhlasu Ostrava v úterý 2. května od 18:00. Vstupenky ale neprodáváme, všechny vám je rozdáme jako dárky.

Poslouchejte pozorně a až v našem vysílání uslyšíte výzvu k soutěži, volejte k nám do studia na telefonní číslo 596112266. První z vás vždy získá dva lístky na koncert. Soutěžíme každý den až do neděle 30. dubna.

Tak nezapomeňte, Túfaranka u nás zazpívá 2. května od 18:00. Buďte u toho také vy!

Prvními obdarovanými byli z řad Ostravské rozhlasové rodinky, což tedy byli ti, kteří v uplynulých měsících od nás získali tričko nebo placku Ostravské rozhlasové rodinky. Po dvou vstupenkách jsme rozdali mezi 30 členů rodinky.

První hodinu koncertu Túfaranky budeme vysílat živě na frekvencích Českého rozhlasu Ostrava, celý přenos budete moci sledovat na YouTube (přímý odkaz ke sledování video přenosu - klikněte na obrázek pod tímto odstavcem).

autor: ČRo Ostrava
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.