Vítejte v Ostravské rozhlasové rodince

25. srpen 2016

Ostravská rozhlasová rodinka, to je nový pořad, který pro vás budeme mít od září každý všední den mezi 17. a 18. hodinou. Písničkové vzkazy, přání, ale i něco navíc – to bude Ostravská rozhlasová rodinka.

Připravujeme i exkluzivní odměny pro vás, kteří se s ostatními členy rodinky – tedy s posluchači a s námi rozhlasáky – podělíte o zážitek, dobrou radu, nebo třeba chutný recept. A právě s recepty v září odstartujeme.

„Autory zveřejněných receptů pak odměníme. Kromě jiného získají i tričko s logem pořadu, které jim do budoucna přinese určité výhody – například vstup zdarma na některé naše akce,“ slibuje vedoucí programu Richard Piskala.

Recepty nám posílejte na adresu Český rozhlas Ostrava, Dr. Šmerala 2, 70200 Ostrava. Nebo je pošlete na e-mail richard.piskala@rozhlas.cz.

„Ostravská rozhlasová rodinka, to jsme my všichni, kteří máme rádi ostravský rozhlas – vy, naši milí posluchači i my, ostravští rozhlasáci,“ dodává Richard Piskala.

S Ostravskou rozhlasovou rodinkou buďte každý všední den mezi 17. a 18. hodinou. Zdůrazňujeme, že v tomto čase i nadále uslyšíte svá oblíbená písničková přání a vzkazy, ale nově k tomu přidáváme i něco navíc.

autor: ČRo Ostrava
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.