Vstupenky na koncert Veselé trojky? Exkluzivně jen v našem vysílání!

7. září 2015

V pondělí 7. září startuje ve vysílání Českého rozhlasu Ostrava soutěž o exkluzivní vstupenky na koncert Veselé trojky. Koncert se koná v našem hudebním Studiu 1 ve středu 30. září a vstupenky na tento koncert lze získat pouze ve vysílání Českého rozhlasu Ostrava.

Veselou trojku tvoří tři dlouholetí kamarádi - muzikanti, kteří hrají lidové a vlastní písně pro široké vrstvy posluchačů. Na heligonku hraje kapelník Pavel Krška, doprovází jej Jaromír Kozelek na akordeon a Miroslav Hrdlička na klávesy.

Ve středu 30. září zavítá Veselá trojka také do hudebního Studia 1 Českého rozhlasu Ostrava. Koncert začne v 18:00. Vstupenky lze získat pouze v soutěžích ve vysílání Českého rozhlasu Ostrava, a to od 7. do 27. září.

„Na tento koncert vlastně nebudeme prodávat vstupenky, pouze je lze vyhrát v soutěži v našem vysílání. Principem soutěže bude chytání speciálního signálu Veselé trojky, který nečekaně několikrát za den zazní během vysílání Českého rozhlasu Ostrava. Kdo se z posluchačů jako první dovolá po zaznění signálu, získá dvě vstupenky na tento koncert,“ řekl k soutěži vedoucí programu Českého rozhlasu Ostrava Richard Piskala.

Koncert vysílaný první hodinu v přímém přenosu na frekvencích Českého rozhlasu Ostrava bude zároveň z hudebního Studia 1 živě přenášen na YouTube kanále Českého rozhlasu.

Veselá trojka
autoři: ČRo Ostrava , Daniel Martínek
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.