Vyhodnocení Rozhlasové bojovky 107.3 FM

13. červen 2016

Na sobotní Ostravskou muzejní noc jsme vyhlásili soutěž, kterou jsme nazvali Rozhlasová bojovka. Úkolem bylo zjistit, odkud jsme v průběhu večera vysílali reportážní vstupy.

Stačilo nám napsat tři místa, mimo naší budovu Českého rozhlasu Ostrava, a již jste mohli získat některou z cen věnovanou kulturními institucemi zapojených do akce.

Naši redaktoři v průběhu večera navštívili celkem osm míst, kde Ostravská muzejní noc probíhala. Byla to: Nová radnice na Prokešově náměstí, Hasičské muzeum města Ostravy, Ostravské muzeum na Masarykově náměstí, Knihovna města Ostravy, Národní památkový ústav (Územní odborné pracoviště v Ostravě), NKP Důl Michal, Galerie výtvarného umění v Ostravě a Železniční muzeum moravskoslezské.

Z došlých odpovědí jsme vybrali tyto výherce, kteří odpověděli správně. Jsou to: Danuše Čermáková (Hradec nad Moravicí), Marcela Koplová (Český Těšín), Olga Waclawiková (Dolní Lutyně), Věra Mikulenková (Prostřední Bečva), Marie Darmovzalová, Jarmila Rybářová (Stará Ves nad Ondřejnicí).

Výhercům gratulujeme a s dodáním cen je budeme kontaktovat co nejdříve.

autor: ČRo Ostrava
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.