Zazpívejte si s námi koledy

3. listopad 2014

Zveme vás na mimořádnou adventní akci. Zastavte se a přijďte si spolu s námi a nejčtenějším seriózním deníkem, který píše především o dění v našem kraji, zazpívat vánoční koledy.

S Českým rozhlasem vás zveme na náměstí měst po celé republice, kde si 10. prosince přesně v 18:00 zazpíváme pět známých koled Nesem vám noviny, Narodil se Kristus Pán, Půjdem spolu do Betléma a dvě další, které si odhlasovali čtenáři Deníku a posluchači regionálních stanic Českého rozhlasu. Hlasovalo se do 11. listopadu.

Spolu s námi bude ve stejném čase zpívat celá země. Texty koled najdete v regionálním Deníku v den, kdy se bude zpívat. A pokud si chcete zazpívat také, stačí si 10. prosince v 18:00 naladit Český rozhlas Ostrava nebo přijít na nejbližší náměstí, kde zpíváme koledy. Více informací najdete na www.ceskozpivakoledy.cz

autor: ČRo
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.