Radio Ostrava Live: UDG

13. květen 2011

Listopadovým hostem série koncertů Radio Ostrava Live bude UDG, popová hudební skupina pocházející z Ústí nad Labem. Ve Studiu 1 Českého rozhlasu Ostrava vystoupí ve čtvrtek 4. listopadu v 18:00 a koncert vysíláme přímým přenosem. Žijte hudbou s Českým rozhlasem Ostrava.

Česká popová kapela UDG (Useless Demi Gods) na sebe upozornila v roce 2004, kdy zvítězila v druhém ročníku soutěže Coca Cola Popstar. Následně UDG vydali tři studiová alba Ztraceni v inspiracích, Buď a Nebe a Autoportrét. V hudebních cenách Žebřík za rok 2009 získali dvakrát první cenu - kapela roku a videoklip roku (k písni Éterická).

Poslechnout si UDG naživo můžete ve čtvrtek 4. listopadu v rozhlasovém Studiu 1. Vstupenky na koncert za symbolických 50 korun jsou k dispozici v recepci Českého rozhlasu Ostrava a v Ostravském informačním servisu.

Pokud to máte do Ostravy daleko, můžete si koncert naladit na některé z našich frekvencí. A pokud byste byli z ještě větší dálky, mimo dosah vysílačů, pak můžete vysílání Českého rozhlasu Ostrava poslouchat prostřednictvím internetu.

Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.