Malý výlet do lehce bolestínské duše Davida Stypky

12. říjen 2015

Na hudební scéně se pohybuje už mnoho let. Svou první píseň napsal asi v osmi letech a tehdy si uvědomil, že písnička je dobrým vyjadřovacím prostředkem.

David Stypka byl spojován s několika kapelami, po někdejším Najzaru se potkal s jinými muzikanty a vznikla skupina Bandjeez. Malý výlet do lehce bolestínské duše, jak o sobě David hovoří, nabídl Koktejl pár dnů před živým koncertem ve Studiu 1.

„Do projektu Bandjeez teď vkládám veškerou svou sílu. Všechny ostatní projekty jsem ukončil, protože si myslím, že to má význam. S Bandjeez jsme před dvěma lety natočili desku Čaruj a teď dotáčíme desku novou, která se bude jmenovat Neboj a měla by vyjít v prosinci,“ řekl v úvodu rozhovoru David Stypka.

David Stypka & Bandjeez spolupracuje například s Borisem Carloffem, nebo Radkem Pastrňákem, na pódiu se objevil třeba s kapelou Buty, Mandrage, Janou Kirschner, Vlastou Redlem. Ve čtvrtek 15. října bude David Stypka s kapelou hostem mimořádného, živě vysílaného vydání Harendy.

Čtěte také

Celý koktejlový rozhovor si poslechněte kliknutím na odkaz v úvodu tohoto článku. Součástí pořadu jsou také písničky, novinky z chystaného alba.

autor: hup
Spustit audio