OBRAZEM: Česko – země neznámá, vysílání v přímém přenosu

26. srpen 2016
Česko – země neznámá

Oblíbený pořad Česko – země neznámá vyrazil během prázdnin za svými posluchači. Každý pátek nabízí hodinu živého vysílání přímo z terénu z atraktivních míst jednotlivých regionů České republiky. Dnes jsme vysílali z Valašského muzea v přírodě v Rožnově pod Radhoštěm.

Přenos z Dřevěného městečka moderovali Pavel Kudrna spolu s Arturem Kubicou. Posluchačům představili nadcházející sobotní program muzea s názvem Myslivosti zdar! o české myslivosti v tradičním i současném pojetí.

Moderují Pavel Kudrna (vpravo) a Artur Kubica
Přímý přenos
Technické zajištění přenosu měli na starosti inženýři Aleš Dluhý a Vojtěch Dluhý

Maratón prázdninových přímých přenosů začal 1. červencem v zoologické zahradě ve Dvoře Králové, kde se autor přenosů Pavel Kudrna projel nově otevřeným safari mezi lvy a představil nový přírůstek, dvě hroší slečny. Následovaly přenosy z Botanické zahrady v Liberci, ze středočeské Obory Žleby, ze Svatojakubských hodů v Lipníku nad Bečvou, ze zámku Lednice a Telč, z Chodských slavností v Domažlicích a z Rybářských slavností v Třeboni.

Vysílání z Rožnova pod Radhoštěm
Moderátoři Artur Kubica a Pavel Kudrna

Česko – země neznámá seznamuje posluchače regionálních stanic Českého rozhlasu s turisticky lákavými a zajímavými místy naší země. Za dobu své existence nabídl pořad ze studia už více než 1400 reportáží.

Mistr zvuku Vojtěch Dluhý
autor: Daniel Martínek
Spustit audio