Poradna: Jak zvýšit šanci na získání zaměstnání?

23. únor 2016

Ztratili jste práci a nemůžete najít novou? Nebo naopak chcete získat lepší místo, případně úplně změnit obor?

Pak vám zkusíme poradit, kam se obrátit a co vše dnes můžete pro získání místa udělat. V naší rozhlasové Poradně jsme uvítali odborníka z Úřadu práce Libora Buganského, se kterým jsme hovořili o tom, jak zvýšit šanci na získání zaměstnání.

Rozhovor si poslechněte v záznamu Poradny – viz odkaz ‚Poslechněte si celý pořad‘. Tento spolu s dalšími záznamy najdete také v iRadiu.

Téma příští Poradny

Kdy máte nárok na ochranné pracovní pomůcky? Musí si zaměstnanec sám prát montérky? Jak postupovat, když vám zaměstnavatel odmítá vydat zápočtový list? Hostem bude Jiří Macíček ze Státního úřadu inspekce práce.

Chcete-li se našeho hosta na něco zeptat, využijte naší e-mailové adresy poradna.ostrava@rozhlas.cz, v době vysílání pořadu pak své dotazy volejte do studia na linku 596112266.

autor: stj
Spustit audio

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Víte, kde spočívá náš společný ukrytý poklad? Blíž, než si myslíte!

Jan Rosák, moderátor

slovo_nad_zlato.jpg

Slovo nad zlato

Koupit

Víte, jaký vztah mají politici a policisté? Kde se vzalo slovo Vánoce? Za jaké slovo vděčí Turci husitům? Že se mladým paním původně zapalovalo něco úplně jiného než lýtka? Že segedínský guláš nemá se Segedínem nic společného a že známe na den přesně vznik slova dálnice? Takových objevů je plná knížka Slovo nad zlato. Tvoří ji výběr z rozhovorů moderátora Jana Rosáka s dřívějším ředitelem Ústavu pro jazyk český docentem Karlem Olivou, které vysílal Český rozhlas Dvojka.