Tipy pro volný čas: Řeči, Kabaret BO!

28. březen 2017
Dobré dopoledne , Dobré dopoledne

Nejen kulturní akce sledujeme v naší všednodenní rubrice. Kromě divadla jste zváni například na badmintonový turnaj.

Řeči. Tak se jmenuje nový činoherní titul opavského Slezského divadla, který po nedělní premiéře čeká dnes první repríza. Konverzační frašku z pera mistra tohoto žánru Neila Simona můžete zažít v Opavě dnes od sedmi večer.

Kabaret BO! naopak čeká na své diváky v ostravském klubu Heligonka. Pásmo skečů, scének, písní i básniček uvedou od 19 hodin za doprovodu kapely Doklobuka – Jaromír Nohavica, Robert Kuśmierski a Jiří Krhut.

Už teď ale můžete začít spřádat plány na víkend. Například si zajistit Komentovanou prohlídku expozice Beskydské nebe - Život v korunách stromů, která bude na Horečkách ve Frenštátě pod Radhoštěm opět po zimní pauze od 1. dubna přístupná. Projdete se po vzdušném chodníku, nahlédnete do ptačích příbytků a seznámíte se s ekosystémem v Beskydech.

A také se můžete zapojit do 3. ročníku Amatérského badmintonového turnaje, který proběhne tuto sobotu v Dolním Benešově. Soutěžit se bude ve čtyřhře mužů, a to od 9 hodin ve sportovní hale. Dnešek je posledním dnem se do turnaje o přeborníka Dolního Benešova přihlásit.

autor: čan
Spustit audio