Český rozhlas Pardubice bude od 1. září lépe slyšet

1. srpen 2017

Bydlíte na Žamberecku, Jevíčsku, nebo ve Vysokém Mýtě? Pak pro vás máme dobrou zprávu.

Od 1. září budeme v těchto částech Pardubického kraje lépe slyšet. Spustíme totiž nové vysílače. Pokud vám tedy v těchto oblastech naše vysílání šumí a je rušeno, zkuste v průběhu srpna přeladit na frekvence nových dokrývačů.

ŽAMBERK 103,3 FM (Rozálka)
Žamberk, Letohrad, Kunvald, Písečná, Žampach, Hejnice, Lukavice, Hnátnice, Česká Rybná, Helvíkovice, Dlouhoňovice, Kameničná, Líšnice.

JEVÍČKO 93,7 FM (Velké Opatovice)
Jevíčko, Víska u Jevíčka, Jaroměřice a Nový Dvůr, Biskupice, Vrážné, Hartinkov, Vysoká, Březinky, Bezděčí u Trnávky.

VYSOKÉ MÝTO 88,9 FM (Vodárna)
Vysoké Mýto, Slatina, Zámrsk, Janovičky, Nová Ves, Nořín, Zaháj, Dvořisko, Sruby.

Český rozhlas Pardubice - spustit přehrávání

Český rozhlas Pardubice lze naladit v celém Pardubickém kraji na frekvenci 104,7 FM. Na Orlickoústecku můžete vysílání poslouchat na frekvenci 98,6 FM, na Svitavsku na frekvenci 102,4 FM a v okolí Pardubic ještě na 101,0 FM.

Chcete mít přehled o dění v Pardubickém kraji a ve svém okolí? Pak se Vám určitě bud líbit vysílání Českého rozhlasu Pardubice. Díky síti zpravodajů mapujeme život a dění i v nejzapadlejší vísce.

Český rozhlas Pardubice Vám kromě aktuálního zpravodajství z celého kraje nabízí také aktuální publicistiku, bleskové informace ze sportu, pohodové písničky a soutěže o skvělé ceny.

autor: nov
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.