Chyťte si deset českých

10. listopad 2016

Co byste řekli deseti českým knihám od Českého rozhlasu Pardubice? Jestli se Vám tahle nabídka zamlouvá, určitě 10. listopadu pozorně poslouchejte naše vysílání.

Jakmile ve vysílání uslyšíte deset pouze česky zpívaných písniček hraných za sebou a budete první, kdo zavolá na číslo 726 46 48 48, rovnou vyhráváte balík deseti českých knih.

Sérii deseti česky zpívaných písní za sebou čekejte ve vysílání Českého rozhlasu Pardubice 10. listopadu. A to mezi pátou a devatenáctou hodinou.

Podrobná pravidla soutěže

1. Provozovatelem soutěže je Český rozhlas Pardubice, sídlem Sv. Anežky České 29, 530 02 Pardubice (dále jen "provozovatel").
2. Soutěž probíhá ve vysílání Českého rozhlasu Pardubice na území Pardubického kraje 10.11.2016.
3. Soutěžícím může být pouze fyzická osoba s trvalým pobytem na území České republiky.
4. Jakmile ve vysílání uslyšíte deset pouze česky zpívaných písniček hraných za sebou a budete první, kdo zavolá, rovnou vyhráváte deset českých knih. Výhru nelze delegovat na jinou osobu.
5. Zavolejte na telefon 726 46 48 48 pokud ve vysílání mezi 5 a 19tou hodinou zahrajeme za sebou deset česky zpívaných písniček. Jakékoli mluvené slovo, či přerušení, nemá vliv na deset po sobě jdoucích česky zpívaných písniček.
6. Cenu provozovatel nezasílá poštou.
7. Výherce souhlasí s uveřejněním svého jména ve vysílání Českého rozhlasu Pardubice a na internetových stránkách provozovatele (na adrese: http://www.pardubice.rozhlas.cz) v době vyhlášení výsledků soutěže. Předání všech výher zajišťuje provozovatel.
8. Soutěžící bez výhrad přijímá tato pravidla. Poruší-li je, muže být ze hry vyloučen a nemá nárok na výhru. Jakékoliv vymáhání výher nebo účasti v soutěži právní cestou je vyloučeno. Finanční plnění výher není možné.
9. Účastí v soutěži každý soutěžící souhlasí s tím, že provozovatel soutěže je oprávněn užít jména a podobizny výherců ve sdělovacích prostředcích a propagačních materiálech provozovatele. Účastí v soutěži každý účastník potvrzuje, že je seznámen se všemi právy, která vyplývají ze zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, tj. zejména s tím, že poskytnutí údajů je dobrovolné a že má právo na přístup k nim.
10. Soutěžící, který cenu nebo ceny převezme osobně na Sekretariátu Českého rozhlasu Pardubice, je povinen před převzetím ceny úplně, řádně a pravdivě vyplnit předávací protokol potvrzující řádné převzetí ceny. Výherce, který nejpozději ke dni převzetí ceny nedovršil 15 let věku je povinen cenu převzít spolu se svým zákonným zástupcem.
11. Soutěž je určena posluchačům Českého rozhlasu Pardubice. Nesmějí se jí zúčastnit zaměstnanci a spolupracovníci provozovatele, partneři ani reklamní agentury ve smluvním vztahu a jejich nejbližší rodinní příslušníci.
12. Provozovatel si vyhrazuje právo měnit pravidla soutěže, případně ji odložit, přerušit, odvolat, zastavit, prodloužit nebo posunout termín konání či bez náhrady úplně zrušit.
13. Tato pravidla jsou platná ode dne vyhlášení. Jejich plné znění je uloženo na Sekretariátu Českého rozhlasu Pardubice a vystaveno na internetové adrese http://www.pardubice.rozhlas.cz.

autor: nov
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.