Koncert Jakuba Smolíka na pardubickém zámku

31. srpen 2016

Na poslední den prázdnin pro vás Český rozhlas Pardubice připravil koncert na pardubickém zámku. A znít bude nejen hudba!

Ve středu 31. srpna od 16 hodin postupně vystoupí Zora Jandová s programem pro děti, pardubický JK Band a Jakub Smolík. Kromě nich se na nádvoří pardubického zámku budete moci setkat s poradci, které znáte z vysílání Českého rozhlasu Pardubice.

  • na téma "životní styl" a zdravé hubnutí poradí doktorka Kateřina Cajthamlová
  • se spotřebitelskými problémy  a reklamacemi se zastavte u Josefa Černého
  • chybět se svými radami nebude ani zahradník František Hlubocký

Přijít můžete i s dětmi. Připraveny pro ně budou soutěže a dílny. Pokud přijdete na pardubický zámek dříve, můžete nahlédnout do zákulisí vysílání Českého rozhlasu Pardubice. Mezi 14. a 16. hodinou budeme totiž z místa vysílat živě Dobré odpoledne. Nahlédneme do zámeckých sálů a přivítáme ve vysílání hosty tohoto koncertu. Vstup na koncert je zdarma.

Prohlídka studií Českého rozhlasu Pardubice jako bonus!

Pardubický zámek

V našem propagačním stanu na pardubickém zámku si během koncertu můžete vyzvednout časové vstupné pro prohlídku našich studií. V budově, kde sídlí Český rozhlas Pardubice, na vás budou čekat naši moderátoři a redaktoři. Dotazy budete moci pokládat i řediteli Českého rozhlasu Pardubice Pavlu Kudrnovi. Samozřejmě nahlédnete i do studií, ve kterých vzniká naše vysílání. Seznámíte se s technikou i zákulisím práce moderátora.

autor: nov
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.