Letní fotosoutěž Českého rozhlasu Pardubice

27. červen 2014

Letní cestování a prázdninové pobyty jsou ve znamení pořizování fotografií. Za letošní letní fotografii můžete získat zajímavou odměnu. Český rozhlas Pardubice totiž vyhlašuje velkou letní fotosoutěž.

Stačí, když se na zajímavém nebo originálním místě vyfotografujete s logem Českého rozhlasu Pardubice, které si můžete stáhnout na internetových stránkách. Fotografie s logem pak stačí do 17. srpna zaslat v elektronické podobě na adresu studio.pardubice@rozhlas.cz.

Stáhněte si logo ČRo Pardubice.

Fotografie budeme zveřejňovat na našem facebookovém profilu, jehož návštěvníci budou moci fotografie ohodnotit tzv. „lajkováním“. To bude probíhat do úterý 2. září do 13:00.

Vyfoťte se s naším logem!

Autoři dvou fotografií, které v tu chvíli budou mít největší počet „lajků“ získají radiopřijímač Pure, který umí přijímat i digitální vysílání. Stejnou cenu získají i dva „lajkující“ návštěvníci rozhlasového facebooku. Navíc rozhlasová porota udělí speciální cenu – sedací vak v hodnotě téměř 3.500,- Kč, který navrhl ateliér ANDY DESIGN Ondřeje Borovce, designéra z pořadu Jak se staví sen. Tato cena připadne nejzajímavějšímu nebo nejoriginálnějšímu snímku.

Proto při svých letošních prázdninových cestách nezapomeňte fotoaparát a logo ČRo Pardubice.

Čtěte také

Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...

Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka

hurvinek.jpg

3 x Hurvínkovy příhody

Koupit

„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka