Psí den s Českým rozhlasem Pardubice

27. září 2014

Přijďte na Psí den s Českým rozhlasem Hradec Králové a Českým rozhlasem Pardubice!

V programu budou k vidění především psi, a to služební (policejní, canisterapeuti, záchranáři), dále speciální plemena (chrti, bull). V neposlední řadě na dni vystoupí umělci, kteří psy sami chovají.

Psí den bude v prostorách přilehlých k Bowling klubu a Aldisu v Hradci Králové dne 27. 9. od 13:00 do 18:00.

Během programu bude k dispozici kynologická poradna. Každý, kdo přijde se psem, dostane dárek. Během akce také obdarujeme dva psí útulky (jeden v Královéhradeckém a jeden v Pardubickém kraji) krmivem pro psy.

PROGRAM

  • 13:00 - Začátek, ukázky výcviku a práce se služebními psy.
  • 14:00 - Přímý přenos s hosty: chovatelé, cvičitelé, zvěrolékař.
  • 15:00 - Program pro silvestrovský záznam. Hosté: Leoš Šimánek, Zdeněk Srstka, Jakub Smolík, Jana Rychterová, Pavel Kožíšek, Petr Kotvald s kapelou, Zora Jandová             
  • 17:00 – Ukázka speciální agility Pitbullů, závěr                       

Podobají se psi svým pánům? Nebo to platí naopak? Tipněte si, kdo ke komu v naší Fotogalerii patří a vyhrajte batoh plný dárků od Českého rozhlasu! Přiřaďte jméno člověka ke jménu psa a své tipy posílejte do pátku 26. září 2014 na e-mail:studio.pardubice@rozhlas.cz . Výhercem se stane ten, kdo uhodne nejvíc dvojic!

Psí den - soutěž
autor: nov
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.