Myšlenky žen? Zvýšení sebevědomí a úspěch ve veřejném životě

3. červen 2015

Inspiraci k ženskosti, odvaze a úspěchu můžete najít v různých projektech, kde Vám poradí odborníci.Prvním krokem k pozitivní změně je přijít na to, co opravdu chceme.

Vypadá to jako snadný úkol. Nicméně je tolik faktorů, které významně ovlivní co si myslíme, že bychom měli dělat a kým být. Souvisí s naší výchovou, vzděláním, s tím co si myslíme, že se od nás očekává a s pocity viny.

Nic není tak horké, jak to vypadá

Co nám může pomoci ke klidu, spokojenosti, vyrovnání pracovního a osobního života? Často jednoduché malé krůčky pomohou více, než radikální řezy. Ne nadarmo se říká: Jaké si to uděláme, takové to máme.

Většina žen má pocit, že po rodičovské dovolené ztratily kus svého sebevědomí, své sebeúcty a potřebuje nějaké nakopnutí, motivaci k tomu, aby se znovu dokázaly vrátit na trh práce," Říká Monika Pavlisová z projektu Women Welcome.

Štěstí je vrozené

Z tohoto bodu můžeme vycházet při čemkoliv, co v životě začínáme. A víte co znamená gender? „ My si to překládáme jako rovnost pohlaví," říká Monika Čuhelová z projektu Ženská energie pro politiku.

„V současné době máme kolem sebe ženy kolem 30ti až 50ti let," dodává Monika Čuhelová s tím, že na semináře se mohou přihlásit ženy od 18ti let.

autor: RIH
Spustit audio