Bílý sen

Potřebujete: na těsto: 3 vejce 120 gramů moučkového cukru 50 gramů polohrubé mouky 50 gramů kukuřičného škrobu půl balíčku kypřicího prášku 1 polévková lžíce kakaa na krém: želatina vhodná i do krémů 450 - 500 ml smetany ke šlehání 1 vanilkový cukr trošku vody na želatinu 10 dkg oříškové čokolády

Postup:
Těsto důkladně vypracujeme a nalijeme do dortové formy vyložené papírem na pečení. Pečeme asi 20 minut při 170ti stupních. Vychladlé těsto potřeme ostružinovou, borůvkovou nebo rybízovou marmeládou a připravíme si krém. Půl balíčku želatiny vsypeme do tří lžic vody a promícháme, necháme ztuhnout. Potom želatinu rozpustíme ve vodní lázni a vlahou přidáme do předem vyšlehané smetany a cukru, přisypeme čokoládu. Navrstvíme na upečenou placku potřenou marmeládou a necháme v lednici ztuhnout alespoň 3 hodiny.