Česnečka
Potřebujete: lžíce sádla, trochu mouky, voda, majoránka, masox, 1 vejce, půl paličky česneku, sůl
Postup: Ze sádla a mouky vytvoříme středně světlou jíšku, zalijeme vodou, přidáme majoránku, masox a asi 10 minut vaříme. Dále rozkvedláme vejce a na závěr přidáme rozetřený česnek se solí. K tomu podáváme na kostičky nakrájený a opražený chléb.
Nejnovější recepty
E-shop Českého rozhlasu
Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.
Václav Žmolík, moderátor
Tajuplný ostrov
Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.