Dušený králík
Postup: Králíka naporcujeme, osolíme, okmínujeme, asi 2 cibule nakrájíme na kolečka, 5 stroužků česneku nakrájíme na plátky. Vše dáme na králíka a zalijeme zálivkou. Na zálivku potřebujeme jeden a půl dcl oleje, 1 lžíci sladké papriky, 1 lžíci pálivé papriky, 1 lžíci obyčejné hořčice. Vše smícháme. Necháme přes noc Králíka i se zálivkou necháme přes noc uležet a druhý den dusíme bez podlévání.
Nejnovější recepty
E-shop Českého rozhlasu
Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...
Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka
3 x Hurvínkovy příhody
„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka