Guláš z mletého masa
Potřebujete: 1/2 kg mletého hovězího masa 6 větších cibulí kmín, chilli, pepř lžíce mleté sladké papriky hladká mouka, špetka kari lžička podravky kostka masoxu kostka na guláš olej, máslo
Potřebujete:
Část cibule se osmahne do zlatova, část se přidá k masu a dál se vaří i s osmaženou cibulkou. Moukou rozkvedlanou ve vodě se zahustí, a vaří do měkka. Při servírování se posype ještě syrovou cibulkou. Nejvíc chutná s čerstvým chlebem.
Nejnovější recepty
E-shop Českého rozhlasu
Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.
Václav Žmolík, moderátor
3x Karel Klostermann
Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.