Vaše recepty7. června  2011 v 10:53  

Letní jahodový nápoj

Jahoda - Foto:  archiv

JahodaFoto:  archiv

Potřebujete:
2 hrníčky jahod nebo 5 lžic jahodové marmelády,
¾ l mléka,
1 lžička citrónové šťávy,
2 lžíce medu

Postup:
Jahody rozmixujeme v mléce, přidáme citrónovou šťávu a med. Necháme v chladničce vychladit a podáváme. 

Autor:   posluchači ČRo

Nové články v rubrice

  • 7. dubna  2015 v 11:58       rubrika: Vaše recepty

    Pikantní sýrová roláda s ořechy

    Potřebujete: eidam, netučný tvaroh, smetanový sýr, máslo, sůl, pepř, kajenský pepř, worcestrová omáčka, petrželka, vlašské ořechy

     
  • 17. března  2015 v 16:02       rubrika: Vaše recepty

    Pardubický perník podle Pavla Janoše

    Potřebujete: Těsto: 70 dkg hladké mouky, 20 dkg moučkového cukru, 20 dkg medu, 5 dkg meruňkového džemu, 5 dkg tuku, 4 vejce, 1 lžičku skořice, 1 lžičku koření do perníku (anýz, hřebíček, nové koření, badyán, koriandr, skořice a špetka pepře), 1 dkg jedlé sody na kypření Poleva: 30 dkg moučkového cukru, citrónovou šťávu bílky

     
  • 10. března  2015 v 10:17       rubrika: Vaše recepty

    Guláš pro vozky

    Potřebujete:1kg vepřové kližky a bůčku, 150g cibule krájené na kolečka, 150g sádla, 150g hladké mouky, 0,5l červeného vína, sladkou papriku, drcený kmín, pepř, majoránku, třený česnek, sůl, 1 lžičku octa, 1 lžičku rumu, vývar

     
Pardubický kraj
  ulice Gorkého, Pardubice V, Pardubice, uzavřeno, stavební práce, Od 30.06.2015 15:00 Do 30.09.2015 23:59, úplná uzavírka ul. Gorkého v Pardubicích v úseku u křižovatky s ul. Rožkovou, Vydal: ÚMO Pardubice ...
  ulice Gorkého, Pardubice V, Pardubice, uzavřeno, stavební práce, Od 30.06.2015 15:00 Do 30.09.2015 23:59, úplná uzavírka ul. Gorkého v Pardubicích v úseku u křižovatky s ul. Rožkovou, Vydal: ÚMO Pardubice ...
  ulice Na Herzánce, Choceň, okr. Ústí nad Orlicí, uzavřeno, stavební práce, Od 09.07.2015 00:00 Do 31.08.2015 23:59, úplná uzavírka silničního provozu v ul. Na Herzánce, Choceň. Vozidlům IZS vjezd povolen, ...

Recepty

Rolády z krkovičky se špenátem a parmazánem

Suroviny: 4 tenké plátky krkovičky, 20 dkg čerstvého baby špenátu, 5 stroužků česneku, 10 dkg nastrouhaného...

Mobilní verze | Podmínky užití | English
© 1997-2015 Český rozhlas