Vaše recepty7. června  2011 v 10:53  

Letní jahodový nápoj

Jahoda - Foto:  archiv

JahodaFoto:  archiv

Potřebujete:
2 hrníčky jahod nebo 5 lžic jahodové marmelády,
¾ l mléka,
1 lžička citrónové šťávy,
2 lžíce medu

Postup:
Jahody rozmixujeme v mléce, přidáme citrónovou šťávu a med. Necháme v chladničce vychladit a podáváme. 

Autor:   posluchači ČRo

Nové články v rubrice

  • 3. srpna  2015 v 11:08       rubrika: Vaše recepty

    Zapečená cuketa plněná mletým masem a sýrem

    Léto je kromě jiného obdobím cuket (nebo také cukín). Dají se použít třeba i do salátu, ale většinou se podávají tepelně upravené.

     
  • 27. června  2012 v 13:25       rubrika: Vaše recepty

    Piškotové těsto (hrnková metoda)

    Potřebujete:2 hrnky polohrubé mouky,1 hrnek cukru,½ hrnku mléka,½ hrnku oleje,1 vejce,1 žloutek,1 prášek do pečiva

     
  • Domácí ánklbéns

    Potřebujete: 1 kg cukety nakrájené na kostky 1 kg paprik na kousky půl kg cibule nadrobno čtvrt litru oleje 1 polévková lžíce soli 2 polévkové lžíce cukru 6 lžic sójové omáčky 5 malých kečupů - sladkých 1 nastrouhaná mrkev

     
Pardubický kraj
  silnice III/3602 (ulice Kunčická), Letohrad, okr. Ústí nad Orlicí, uzavřeno, stavební práce, Od 29.09.2016 23:30 Do 30.09.2016 04:00, železniční přejezd, Objížďka - obousměrná, SDZ: silnice III/3602 (ulice ...
  silnice II/360, Letohrad, část obce Kunčice, okr. Ústí nad Orlicí, uzavřeno, stavební práce, Od 29.09.2016 23:30 Do 30.09.2016 04:00, železniční přejezd, Objížďka - obousměrná, SDZ: silnice II/360, Letohrad, ...
  silnice III/34030, Ostřešany, okr. Pardubice, práce na inženýrských sítích, zúžené jízdní pruhy, Od 29.09.2016 08:00 Do 05.10.2016 18:00, částečná uzavírka silnice, Vydal: Magistrát města Pardubic

Recepty

Plněná kuřecí stehna

Máte rádi kuřecí maso? Někdo dává přednost grilovanému kuřeti, jiný má rád kuřecí kousky v nějaké směsi....

Mobilní verze | Podmínky užití | English
© 1997-2016 Český rozhlas

Tento web používá k analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace