Řízky italia
Potřebujete: 4 větší vepřové řízky 4 plátky uzeného eidamu 150 g balkánského sýra vejce a strouhanka na obalení tuk na smažení
Postup:
Řízky naklepeme a na každý plátek položíme jeden plátek uzeného eidamu a kousek balkánského sýra, srolujeme a spíchneme párátky.
Vložíme do rozšlehaného vajíčka, obalíme ve strouhance a pomalu smažíme ve vyšší vrstvě tuku. Tuk z usmažených řízků odsajeme ubrouskem.
Nejnovější recepty
E-shop Českého rozhlasu
Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...
Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka
3 x Hurvínkovy příhody
„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka