Salát z červené řepy
Potřebujete: 35 dkg uvařené červené řepy 3 - 4 cibule 3 lžíce petrželky pažitka sůl pepř kelímek bílého jogurtu
Postup:
Řepu uvaříme, necháme vychladnout a nakrájíme na drobné kostičky. Cibuli najemno nasekáme, přidáme pokrájenou petrželku, pažitku, osolíme a vmícháme kelímek bílého jogurtu. Necháme půl hodiny vychladit v lednici.
Nejnovější recepty
E-shop Českého rozhlasu
Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?
Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka
Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama
Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.