Zálety Aleny Zárybnické odstartovaly

Od ledna už nebude jen meteoroložkou České televize. Stane se členkou týmu moderátorů Českého rozhlasu Pardubice. Pro Alenu Zárybnickou je moderování Záletů další velkou výzvou.

Zálety Aleny Zárybnické uslyší posluchači Českého rozhlasu Pardubice od 4. ledna každou neděli po deváté hodině dopolední. Na pořadu Alena Zárybnická pilně pracovala už před Vánocemi. Už teď si můžete přečíst, kdo bude jejím hostem.

  •  4. ledna  Karel Vaníček - meteorolog
  • 11. ledna Martin Šonka - letecký akrobat
  • 18. ledna Jana Henychová - musherka
  • 25. ledna Viktor Kořízek – horský vůdce

Specialitou pořadu bude štafeta otázek. Host Aleny Zárybnické vždy položí otázku dalšímu aktérovi Záletů, který na tuto otázku za týden odpoví. Už během vysílání pořadu budou pak na rozhasovém webu Záletů fotografie, které hosté přinesli. Posluchačům tak pomůžou dokreslit rozhovor v nové talk-show.

Alena Zárybnická a horský vůdce Viktor Kořízek

Alena Zárybnická a horský vůdce Viktor Kořízek

„Dostala jsem krásnou nabídku, o které jsem nikdy neuvažovala, že by v životě mohla přijít. Ono to tak většinou bývá. Nikdy předtím jsem nepočítala s tím, že studuji meteorologii a budu pracovat v České televizi anebo že budu dlouhou dobu moderovat ženský magazín Sama doma. Se spoustou lidí se potkávám a dozvídám se jejich životní příběhy. Tu jejich pracovní nebo osobní zkušenost bych chtěla posílat posluchačům dál,“ plánuje Alena Zárybnická.


A co rozdíl mezi rozhlasem a televizí? „Jsem zvyklá během mluvení hodně mávat rukama, usmívat se, mračit se. Když mi bude tento výrazový prostředek chybět, jsem zvědavá na výsledný efekt pro posluchače. Snad se jim to bude líbit a osloví je ten host, nikoliv jenom já.“

autor: nov
Spustit audio