Volební víkend v Českém rozhlasu odstartuje v pátek poslední debata kandidátů na prezidenta

12. leden 2018

V pátek 12. ledna těsně před otevřením volebních místností zahájila víkendový volební program Českého rozhlasu poslední debata osmi kandidátů na prezidenta. Stanice Radiožurnál a Plus ji přenášely živě od 12:30.

Skončila minutu před otevřením volebních místností ve 13:59. Mohli jste ji nejen slyšet na obou stanicích, ale i sledovat na videu na Facebooku Radiožurnálu. Moderoval Jan Pokorný. Videozáznam debaty najdete ve speciálním článku.

Sobota 13. ledna

V sobotu s uzavřením volebních místností začne ve 14 hodin na Plusu a Radiožurnálu volební studio, které budou až do 18 hodin moderovat Jan Pokorný a Jan Bumba. Videopřenos najdete opět na Facebooku Radiožurnálu. Hosty budou například Jana Hamanová, Vít Hloušek nebo Milan Znoj.

V 18:10 navazuje na volební studio debata komentátorů ve speciálním vydání Názorů a argumentů. Vysílá ji pouze Český rozhlas Plus a moderuje Radko Kubičko.

Neděle 14. ledna

Nedělní dopoledne odstartuje druhý speciál Názorů a argumentů s vybranými politology, který moderuje Michael Rozsypal. Poslouchejte na Českém rozhlase Plus, nebo sledujte na Facebooku a YouTube Plusu.

A volební víkend na Radiožurnálu a Plusu uzavře rozhovor s Jiřím Drahošem, který postoupil do 2. kola. Od 11:30 hodin můžete rozhovor Jana Pokorného poslouchat na obou stanicích a sledovat živě na Facebooku Radiožurnálu.

autor: jpr
Spustit audio