VYZYVATELÉ: Vědomostní soutěž na univerzitní půdě

5. duben 2017

Pro letošní jarní sezonu si stanice Český rozhlas Plus připravila jednu zábavnou novinku. Vyjede za svými posluchači do regionů a přímo na zdejších univerzitách bude natáčet zábavný pořad Vyzyvatelé.

O co půjde? Dva studenti vysoké školy vyzvou vždy jednoho ze svých učitelů na vědomostní souboj. Budou mít studenti proti svému „papírově“ silnějšímu soupeři šanci? Najdou se v jeho vědomostech trhliny? Potvrdí se, že víc hlav víc ví, anebo se jim ani společnými silami vyhrát nepodaří? Na všechny tyto otázky odpoví soutěžní pořad Vyzyvatelé.

Každého dílu se zúčastní celkem 6 soutěžících – 4 studenti a 2 učitelé. Pronikneme do témat ze dvou různých oborů. Pořad se skládá ze sedmi soutěžních kol, v případě remízy je pak zařazeno i osmé kolo.

Moderace se zhostí herec a režisér Jiří Havelka.

Neberte se tak vážně a přihlaste se prostřednictvím tohoto formuláře. Startujeme už 20. března v Brně. Do projektu se se kromě brněnské Masarykovy univerzity zapojí: Univerzita Karlova, Západočeská univerzita v Plzni, Univerzita Hradec Králové a Univerzita Palackého v Olomouci.

Každý z účastníků natáčení obdrží finanční odměnu 1000 Kč, na každého člena vítězného týmu (studenti nebo učitelé) ale kromě toho čeká i čtečka knih. Čtečku knih Kindle poskytla společnost Amazon, partner akce.

Další detaily hry jsou popsány v oficiálních pravidlech. Kontaktní osoba: Silvie Ulrichová, tel: 725 931 711

autor: Silvie Ulrichová
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...

Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka

hurvinek.jpg

3 x Hurvínkovy příhody

Koupit

„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka