Dění v Klubu v roce 2016 a plány na rok 2017

20. leden 2017

Závěr roku zaslouží alespoň krátké zastavení a stručnou rekapitulaci dění v Klubu.

Na jaře se měli možnost zájemci z řad Klubu i posluchačů stanice Plus setkat s vybranými redaktory a vedením stanice Plus. Setkání bylo oboustranně podnětné, naplněné informacemi a myšlenkami o dění na Plusu i v Rozhlase – a rozhodně nebylo poslední.

Aktuálně členové Klubu reflektují vybrané analyticko-publicistické pořady vysílané i na jiných stanicích než jen na stanici ČRo Plus. Reflexe v písemné podobě i s uvedením námětů, proč vznikla a k čemu by mohla být dobrá, bude představena v následujících měsících rozhlasovým tvůrcům a pracovníkům i posluchačům sledujícím dění v Klubu.

Výše byla zmíněna minulost předchozích měsíců, přítomnost v tvorbě reflexe a zbývá dodat i budoucnost: členové Klubu už přemýšlí o možném jarním setkání. Podrobnosti budou včas zveřejněny.
Závěr roku je určen k bilancování a nadcházející rok – aktuálně 2017 – bývá plný přání. Přejme si tedy Rozhlas a vysílání v takové podobě, aby se k němu posluchači rádi vraceli. Rozhlas – i v technizované a digitální éře – lidský, naplněný setkáváním (nikoliv míjením) tvůrců s posluchači.

Za členy Klubu vše dobré přejí
Milan Březina, Roman Elner, Filip Musil, Jiří Kalibera, Libor Pátý a David Klíma (koordinátor)

O Klubu více info zde.

autor: David Klíma
Spustit audio