Pozvánka na červnové setkání členů Klubu s pracovníky Rozhlasu

28. květen 2015

Klub rozhlasové analytické publicistiky (KRAP), společenství rozhlasových posluchačů podporujících kvalitní rozhlasové analyticko-publicistické pořady, pořádá ve spolupráci s vedením ČRo Plus další z řady setkání posluchačů a členů Klubu s rozhlasovými pracovníky. Setkání se uskuteční v sobotu 6. června 2015 od 14 hodin v rozhlasové budově na Vinohradech v Galerii Vinohradská 12.

Ústředním mottem budou chystané změny na stanici Plus související s plánovaným rozšířením vysílacího schématu (24 h. vysílání).
Setkání členů Klubu a posluchačů bude mít dvě části – první shrnující dění v Klubu související se změnami vysílacího schématu a druhou věnovanou debatě a osobním rozhovorům se zvanými hosty z řad tvůrčích pracovníků ČRo Plus. Na úvod druhé části vystoupí s informativním referátem šéfredaktor stanice Daniel Raus.

Srdečně vítáni jsou všichni zájemci z řad posluchačů Plusu, kteří se chtějí dozvědět více o dění v Rozhlase a mají chuť podělit se o dojmy z rozhlasového vysílání a potkat se tváří v tvář s rozhlasovými pracovníky.

Za Klub

David Klíma (koordinátor Klubu)
E-mail: krap2014@email.cz

Podrobnější informace o Klubu najdete pod tímto odkazem.

autor: David Klíma
Spustit audio