Názory a argumenty speciál: Debata renomovaných komentátorů o výsledcích voleb

9. říjen 2016

Hlasy voličů jednotlivým stranám a kandidátům ve volbách do krajských zastupitelstev a do jedné třetiny Senátu jsou sečteny. Podle komentátora Petra Hartmana jsou volby varováním především pro ČSSD, ale i pro TOP 09, a také ukázaly selhání negativní kampaně.

Jak ovlivní výsledky voleb politickou situaci a scénu v České republice a co vypovídají o voličské náladě? Právě to bylo témata nedělních Názorů a argumentů u kulatého stolu s komentátory a politology Vladimírou Dvořákovou, Petrem Hartmanem, Lukášem Jelínkem, Josefem Mlejnkem a Petrem Holubem. Debatu moderoval Radko Kubičko.

Na Českém rozhlase Plus i na Radiožurnálu jste mohli poslouchat nejen průběžný volební speciál, ale i velkou povolební debatu s lídry jednotlivých stran. Hosty podolební debaty byli mimo jiné první místopředseda hnutí ANO Jaroslav Faltýnek, předseda TOP 09 Miroslav Kalousek, místopředseda ČSSD Lubomír Zaorálek, předseda KSČM Vojtěch Filip nebo předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie Tomio Okamura. Video i zvukový záznam jejich hodinové debaty najdete ZDE.

autor: jpr
Spustit audio