Volby v Praze. Sledujte záznamy debat kandidátů s Janem Bumbou

21. květen 2015

Speciální předvolební debaty Jana Bumby s lídry kandidátek do zastupitelstva hlavního města Prahy přinesl Český rozhlas Plus od pondělí 29. září do pátku 3. října.

Záznamy debat kandidátů s Janem Bumbou sledujte zde.


5. předvolební debata – pátek 3. října

Hosté: Zbyněk Passer (Pro Prahu), Libor Pokorný (LEV 21), Jiří Bejlovec (Politické hnutí OBRODA), Tomáš Finger (NEZÁVISLÍ) a Jiří Janeček (Občanská konzervativní strana). Miloslav Ludvík (Česká strana sociálně demokratická) se debaty neúčastnil.

Jak 5. debata probíhala, se podívejte na Twitteru Českého rozhlasu Plus.


4. předvolební debata – čtvrtek 2. října

Hosté: Jiří Payne (Strana svobodných občanů), Jiří Štyler (Sdružení nezávislých občanů Prahy), Tomáš Krčma (Společnost proti developerské výstavbě v Prokopském údolí), Ladislav Sivak (Romská demokratická strana), Marek Černoch (Úsvit přímé demokracie), Patrik Nacher (ANO 2011).

Jak 4. debata probíhala, se podívejte na Twitteru Českého rozhlasu Plus.


3. předvolební debata – středa 1. října

Hosté: Jiří Nouza (TOP 09), David Štěpán (DOMOV), Jakub Michálek (Česká pirátská strana), Petr Šimůnek (Komunistická strana Čech a Moravy), Bohuslav Svoboda (Občanská demokratická strana), Jana Volfová (PRO PRAHU).

Jak 3. debata probíhala, se podívejte na Twitteru Českého rozhlasu Plus.


2. předvolební debata – úterý 30. září

Hosté: Jan Kasl (Demokraté Jana Kasla), Jan Bürgermeister (Konzervativní aliance 2014), Michal Babák (Republika pro Prahu), Robert Vašíček (Řešení pro Prahu), Petr Štěpánek (Trojkoalice Zelení, KDU-ČSL a Starostové), Petr Hannig (Koalice Rozumní).

Jak 2. debata probíhala, se podívejte na Twitteru Českého rozhlasu Plus.


1. předvolební debata – pondělí 29. září

Hosté: Adam B. Bartoš (Koalice ND a DSSS), Václav Srb (Koruna Česká - monarchistická strana Čech, Moravy a Slezska), Vladimír Trakal (Hnutí občanů Prahy), Petr Cibulka (Volte pravý blok), Jiří Vítek (Patrioti – Volba pro Prahu), Luboš Smrčka (Strana Práv Občanů) a Světlana Kubíková (Restart 2014).

Jak 1. debata probíhala, se podívejte na Twitteru Českého rozhlasu Plus.

Pořadí účasti kandidujících subjektů v komunálních a senátních volbách 2014 v předvolebním vysílání Českého rozhlasu pro podzimní volby 2014 bylo vylosováno 2. září v Atriu Studiového domu Českého rozhlasu. Videozáznamy losování jsou k dispozici zde: senátní volby a komunální volby.

autor: Noemi Fingerlandová
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.